Moderaterna REGION JÖNKÖPING

Pressmeddelande

Under gårdagens gruppmöte valdes Per-Allan Axén in i den moderata regiongruppen samt till moderaternas ledningsgrupp. Det nya moderata laget för nämnden Trafik, Infrastruktur och Miljö är därmed klart. Per-Allan Axén är vald som moderaternas förslag till 2:e vice ordförande i nämnden. Övriga ledamöter är Carina Källman, Värnamo ordinarie ledamot, Jennie Clausén, Nässjö, 1:e ersättare, Lars Carlborg, Värnamo, 2:e ersättare.

”Jag är glad och hedrad över förtroende och skall göra mitt bästa för att förvalta det säger Per-Allan Axén. Jag har börjat läsa in mig på nämndens områden och lagt särskild vikt vid remissversionen till nytt trafikförsörjningsprogram som kommer att bli nämndens stora och tunga fråga under våren. ”

Eftersom det olyckligtvis inte är något regionfullmäktigemöte under januari månad sker invalet på regionfullmäktige den 9 februari. Därefter har det nya gänget planerat in en tvådagars workshop där de skall gå igenom nämndens områden tillsamman med ledande tjänstemän i nämnden och moderaternas Gruppledare Malin Wengholm.

Dela detta inlägg

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email