Wengholm & vänner

I Wengholm & vänner träffar det moderata regionrådet i Jönköpings län, Malin Wengholm, partikollegor och andra för att diskutera politik och samhällsutveckling. Från det närmaste nära i regionen till de övergripande nationella sammanhangen. Podden sätter komplexa frågor i ett sammanhang och förklarar bakgrunden till de nyheter som ofta presenteras.

Välj din kanal ovan eller lyssna direkt här nedan

Avsnitt 11. Vårdskuld, personalflykt och dubbel lön

Det moderata regionrådet Malin Wengholm möter specialistsjuksköterskan Eva Berglund som i protest lämnar Region Jönköpings län för jobb på Södersjukhuset — och höjer därmed sin lön till det dubbla för samma mängd arbete. Ett samtal om vad som krävs inför höstens utmaningar med vårdskuld att arbeta av och missnöjd IVA-personal som lämnar sina viktiga jobb.

Om podden

I Wengholm & Vänner träffar det moderata regionrådet i Jönköpings län, Malin Wengholm, partikollegor och andra för att diskutera politik och samhällsutveckling utan rädsla för obekväma frågor. Podden sätter komplexa frågor i ett sammanhang och förklarar bakgrunden till de nyheter som ofta presenteras.

För press